Søk i denne bloggen

tirsdag 30. desember 2014

Nytt år, nye muligheter - Nyttårsforsetter 2015?
2013 avsluttet jeg med en 100% sykemelding og jeg var skikkelig dårlig. 
2014 har vært året for å jobbe seg tilbake. Jeg er nå i 80% jobb ute, og 20% jobb hjemme. Planen fremover er å fortsatt jobbe mot å bli frisk (er ikke helt i mål enda), og trappe opp jobbprosenten hjemme - samtidig som jeg trapper ned prosenten ute. 
Jeg GLEDER meg til 2015!


Et grep for å bli bedre er fokus på egen helse. 
Jeg har aldri vært noen helsefreak, men jeg har i årenes løp jobbet mye med vekten, og det har gitt meg mye kunnskap. Ikke det at jeg har blitt slankere :P men jeg føler jeg kan mye nå. At mat ikke nødvendigvis har alt å si mtp helse, vekt og trivsel.
I september ble jeg forhandler i Forever Living, og for meg har det åpnet en verden av muligheter. 
Produktene gjør meg og familien min godt, jeg har fått en bedre økonomi, og jeg styrer arbeidet med Forever som jeg selv vil. 

Januar 2015 tenkte jeg begynne med en natural detox.

Litt om Forever Living sin natural detox:


Unn kroppen din en ny start med Forever Natural Detox. I settet inngår fem av våre fineste kosttilskudd, en fin veske og all informasjon du trenger for et vellykket resultat.
Detox betyr at man via maten hjelper kroppen å kvitte seg med gift- og avfallsstoffer på en naturlig måte. Dette gjør man blant annet for å få ny energi og for å styrke immunforsvaret – ja, ganske enkelt for å komme i gang med sin nye livsstil. En detox-diett er ikke direkte rettet mot vekttap, men mange opplever at det blir lettere å kontrollere vekten når man spiser en sunn og velbalansert kost som også virker utrensende.
Når du kjøper detox-settet så får du, i tillegg til våre utvalgte kosttilskudd, tilgang til en brosjyre som forteller om hvordan du gjennomfører vår detox, og som hjelper deg til å få en god start på programmet. I brosjyren finner du også en kode som du kan bruke for å logge inn på vårt VIP-rom her på hjemmesiden. Her finner du inspirerende oppskrifter, tips og råd, og mye oppmuntring som hjelper deg gjennom programmet.
I settet inngår
  • 2 Forever Aloe Vera Gel
  • 1 Forever Calcium
  • 1 Forever Arctic Sea
  • 1 Forever Active Probiotic
  • 1 Forever Fields of Greens
+ detox-brosjyre og en fin veske som passer perfekt for dine lunsjbokser.

For meg er dette en utrensing av julen, restart av kroppen, og komme i gang med sunne vaner

Jeg har dukket dypt ned i godteposen i julen, kost meg med masse deilig mat, og alt av gode rutiner har tatt ferie.
Nyttår er ny start.
Vil du og være med?
Jeg har opprettet en hemmelig facebookgruppe for alle som vil rense kroppen sammen med meg - du må ikke nødvendigvis kjøpe detox settet, men det er en veldig god hjelp på veien! :)
Send en epost til ingermarie87@gmail.com om du vil være med. :)
Photobucket

torsdag 4. desember 2014

Gode ord på sengekanten.


Sønnen i huset nærmer seg 5 år med stormskritt.
Han er en tenkende gutt, samtidig har vi en flott barnehage som hjelper ungene til å sette navn på følelsene sine og snakke om de.

Ofte så sier han noen få ord til meg når han skal legge seg.
I dag kom det:
"mamma, h*n bare slår meg hele tiden"
Dette åpner for en god samtale mellom han og meg.
Jeg vet hvordan min sønn er - men jeg kjenner ingen av de andre barna i barnehagen på samme måten.

Vi snakker sammen om det han tenker på, det han synes er dumt, og jeg hjelper han til å forstå hvorfor det skjedde.
Det viser seg at denne hendelsen kommer av en diskusjon disse to i mellom (og det skjer jo støtt og stadig søsknene i mellom her i hus).

Jeg er samtidig veldig glad for at han vil dele disse tingene med meg, at han sier de helt av seg selv, at han føler det er trygt å snakke om ting han synes er "ekkelt" .
Nå viste det seg jo at dette ikke var så alvorlig som det i første omgang hørtes ut, men han spurte meg allikevel om jeg kunne være så snill å snakke med de voksne i barnehagen i morgen slik at de kanskje kan løse konflikten før den oppstår igjen.

Jeg synes det er godt å snakke med barna mine - selv om de er små og kanskje ikke har så lett for å sette ord på alt, så er det og godt for dem å føle at vi ordentlig lytter til dem, og at de kan fortelle hva de enn tenker på.

Håper flere er flinke til det samme. :)

Ha en strålende kveld. :)Photobucket