Søk i denne bloggen

tirsdag 30. desember 2014

Nytt år, nye muligheter - Nyttårsforsetter 2015?
2013 avsluttet jeg med en 100% sykemelding og jeg var skikkelig dårlig. 
2014 har vært året for å jobbe seg tilbake. Jeg er nå i 80% jobb ute, og 20% jobb hjemme. Planen fremover er å fortsatt jobbe mot å bli frisk (er ikke helt i mål enda), og trappe opp jobbprosenten hjemme - samtidig som jeg trapper ned prosenten ute. 
Jeg GLEDER meg til 2015!


Et grep for å bli bedre er fokus på egen helse. 
Jeg har aldri vært noen helsefreak, men jeg har i årenes løp jobbet mye med vekten, og det har gitt meg mye kunnskap. Ikke det at jeg har blitt slankere :P men jeg føler jeg kan mye nå. At mat ikke nødvendigvis har alt å si mtp helse, vekt og trivsel.
I september ble jeg forhandler i Forever Living, og for meg har det åpnet en verden av muligheter. 
Produktene gjør meg og familien min godt, jeg har fått en bedre økonomi, og jeg styrer arbeidet med Forever som jeg selv vil. 

Januar 2015 tenkte jeg begynne med en natural detox.

Litt om Forever Living sin natural detox:


Unn kroppen din en ny start med Forever Natural Detox. I settet inngår fem av våre fineste kosttilskudd, en fin veske og all informasjon du trenger for et vellykket resultat.
Detox betyr at man via maten hjelper kroppen å kvitte seg med gift- og avfallsstoffer på en naturlig måte. Dette gjør man blant annet for å få ny energi og for å styrke immunforsvaret – ja, ganske enkelt for å komme i gang med sin nye livsstil. En detox-diett er ikke direkte rettet mot vekttap, men mange opplever at det blir lettere å kontrollere vekten når man spiser en sunn og velbalansert kost som også virker utrensende.
Når du kjøper detox-settet så får du, i tillegg til våre utvalgte kosttilskudd, tilgang til en brosjyre som forteller om hvordan du gjennomfører vår detox, og som hjelper deg til å få en god start på programmet. I brosjyren finner du også en kode som du kan bruke for å logge inn på vårt VIP-rom her på hjemmesiden. Her finner du inspirerende oppskrifter, tips og råd, og mye oppmuntring som hjelper deg gjennom programmet.
I settet inngår
  • 2 Forever Aloe Vera Gel
  • 1 Forever Calcium
  • 1 Forever Arctic Sea
  • 1 Forever Active Probiotic
  • 1 Forever Fields of Greens
+ detox-brosjyre og en fin veske som passer perfekt for dine lunsjbokser.

For meg er dette en utrensing av julen, restart av kroppen, og komme i gang med sunne vaner

Jeg har dukket dypt ned i godteposen i julen, kost meg med masse deilig mat, og alt av gode rutiner har tatt ferie.
Nyttår er ny start.
Vil du og være med?
Jeg har opprettet en hemmelig facebookgruppe for alle som vil rense kroppen sammen med meg - du må ikke nødvendigvis kjøpe detox settet, men det er en veldig god hjelp på veien! :)
Send en epost til ingermarie87@gmail.com om du vil være med. :)
Photobucket

Ingen kommentarer: