Søk i denne bloggen

torsdag 3. februar 2011

Inngangsparti.

Anettes hus har startet en utfordring (siste frist i dag..)
Og siden jeg i dag fant en god unnskyldning til å kjøpe en Helleborus (julerose) på butikken i dag, så ble jeg jo og inspirert til å gjøre det litt koslig på trappa.

Photobucket

Den fantastisk gode unnskyldningen var at mannen (som skal jobbe helgevakt og ikke helt vet når han er hjemme), kjøpte seg 4 pizzaer som han kan spise i helgen.
Siden han synes blomster er unødvendig - og jeg strengt tatt synes pizza er unødvendig når vi har mer enn nok annen mat - så var det godt nok for meg. ;)

Jeg har hatt planer siden helgen om å rydde opp og pynte litt ved døra, men har ikke orket pga kraftige kynnere/modningsrier. Men i dag er formen til stede til å gjøre litt. OG DET ER DEILIG!!!!

Egentlig så har vi en hovedinngang som vi har planer om å bruke til vanlig, slik at kjøkkeninngangen blir fungerende som en arbeidsinngang. Det er deilig å kunne skille litt på stallklær/arbeidsklær og hverdagsklær/penklær - spesielt om/når vi etterhvert får flere dyr til gards.
Men inntil videre er det en del detaljer som må på plass inne i huset før det kan fungere - så da er dette inngangen vi bruker. ;)

Photobucket

Så da ble granbaret fra julen kostet vekk - brune grankvister og nåler på hele trappa, høstblomstene *host - kremt* kastet, og det ble stæsjet litt med barlind, vrihassel og noen avblomstrede blomster fra en busk i hagen.
Siden pyntedalmisen min kom i skade for å miste benet sitt, så passet det bra å sette han bak vedkubbe-pynten min. ;) (så får vi håpe noen kan hjelpe stakkaren med å få limt på benet igjen...)

Photobucket

Sølvkransen er rester fra fjorårets adventsstake. ;) kjekt med litt gjenbruk. :)

Akebrettet til Store Mini-Holt må selvsagt stå lett tilgjengelig utenfor døren slik at vi bare kan kle på og gå ut å ake! ;)

Photobucket

Til slutt et oversiktsbilde over hele inngangen - med hundene så klart, for å understreke hvorfor dalmatinerfiguren har fått plass på trappa! ;)

Photobucket

2 kommentarer:

Tatjana sa...

jeg syns den trebente og den sorte ligner litt jeg......

Fint de ble :)

Mini-Holtene sa...

På akkurat dette bildet er de skremmende like ja! :P